Gürsel Ortaokulu

Vizyon: Gürsel Ortaokulu olarak; Türk milli eğitiminin belirlediği davranışları kazanmış, bilgili, becerikli, özgüvenli, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen bireyler yetiştirebilmektir.

Misyon: Demokrasi ve insan haklarına saygılı, toplumsal başarıya katkıda bulunan, hoşgörü sahibi, öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, çağdaş ve kültürlü bireyler yetiştirerek eğitim alanında otorite olmuş bir kurum haline gelmek.

Başarılar:

Saatler: 08.00-13.40
Isınma: KALORİFER DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: MAHALLEMİZİN UZAK SOKAKLARINDAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TAŞIYAN BİR (1) SERVİS MEVCUTTUR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK-4006,4004
Proje Çalışmaları:

Telefon - (212) 2205964

WEB - https://gurselortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gürsel Mahallesi.Nurtaç Caddesi.No37 Kağıthane / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KAĞITHANE GÜRSEL MAHALLESİ

Adres - Gürsel Mahallesi.Nurtaç Caddesi.No37 Kağıthane / İSTANBUL

Ulaşım OKLUMUZA TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI İLE KOLAYLIKLA ULAŞILABİLİR.METROBÜS İLE OKMEYDANI-HASTANE DURAĞINDA İNİLDİĞİNDE ÇIKIŞ SAĞ YÖNDE 550 mt UZAKLIKTADIR. MECİDİYEKÖY- MAHMUTBEY METROSU ÇAĞLAYAN DURAĞINA İNİLİNCE 1 KM BATI YÖNÜNDE (OKMEYDANI) OKULA VARILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZUN KAĞITHANE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 1 KM DİR.